Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Giveaway by Afiqah


Assalamualaikum and Hello!


 Kali ni I di tag oleh Ezma hehe.. memang nak join awal-awal since Afiqah pon dah announce kat Facebook.




Kenapa I join?

Antara sebab I join Giveaway ni ialah kerana I tak pernah join giveaway sebelum ni. Bukan itu sahaja, saya juga ditag oleh rakan blogger saya yang amat saya senangi. Faktor ketiga ialah, kerana owner giveaway ni awal-awal da jemput kitorang join hehe.. lagi satu, saya join giveaway ni sebab saya tak tau nak update apa.. so, saya join la..

 Tag



xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post