Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.





Social Networks


Hello-hello



They Are Hot




Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




MasyaAllah! Dimana Nilai Islam Di Malaysia Kini?


Assalamualaikum and Hello!





MasyaAllah! MASYAALLAH! Apa nak jadi dengan Malaysia sekarang? Pertubuhan Melayu Kristian telah diluluskan! Saya sebagai seoarang Islam yang berumur 15 TAHUN berasa amat kesal dengan tindakan Menteri-menteri yang menyokong pertubuhan sebegitu rupa!

Sudahlah murtad, lagi nak buat pertubuhan. Tak malu ke? Hah! Bagus lah! Lepas dah murtad, kau nak ajak orang lain murtad. Cetak Bible dalam Bahasa Melayu banyak-banyak suruh edar kat Remaja Melayu yang mabuk kepayang yang suka dok melepak, dok membuang masa. Bukan nak bagi ajaran berguna, kau nak sesatkan lagi ya?

Dah banyak artikel yang I dah baca pasal murtad ni. Ada yang kecoh aktivis dari gereja tarik perhatian Golongan Melayu supaya murtad dengan pelbagai cara! Then, pasal admin Group Insan Berfikir kat Facebook yang tak habis-habis brainwash otak Islam Melayu kat sana! I ada usha situ.. Dah tau cara dia bercakap macam mana.

Lagi, ada pulak yang suruh ubah perlembagaan tuh! Memang diorang ni sasar nak rosakkan akhlak Islam! MasyaAllah!

Apa-apa hal, korang kena Usha SINI. Wajib!


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post