Nana Ashaa ;)

+facebook

+twitter

+the boss

+stuffs

+home

+exchange links



Disclaimer



Hayy! I'm Intan Rabiatul Natasha a blogger from Klang, Selangor. I'm sorry if i took so much time to keep updating my blog. Currently studying at Unimas :D ;)

P/S:I am now a degree student.






Hello-hello





Lots of Thanks


I gain this template from This awesome girl. The header was made by me using the Photoshop CS4. I got the awesome font from Dafont and the awesome photo from WHI ;)




Contest Blogger Idol by Achie & Eyda


Assalamualaikum and Hello!




Click the banner for more information.

Okay, looks like I masuk contest lagi.. hehe
saje je nak masuk.. tak tahu nak update apa lagi. hurm!
harap-harap menang. Dah nama contest mestilah ada syarat-syarat
dan hadiah kan? Okay, let's scroll down.



Syarat-syarat

  • Buat satu entry bertajuk “Contest Blogger Idol by Achie & Eyda” dan sertakan banner diatas yang dilinkkan ke blog ini.
  • Buat satu entry ringkas. Ceritakan siapa blogger yang menjadi inspirasi anda dan kenapa anda memilih mereka dan ingin menjadi seperti mereka. Ceritakan juga apa matlamat anda dalam berblogging dalam masa terdekat dan juga akan datang. Dan boleh juga letakkan gambar blogger tersebut.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang dan pastikan mereka diinform bahawa mereka di tag.
  • Tinggalkan link pada bahagian komen.
  • Pemenang akan dipilih oleh pihak penganjur dan dipilih berdasarkan kualiti gaya penulisan tersebut.




Hadiah




5 pemenang pertama akan dapat perfume.5 pemenang saguhati akan dapat topup RM10 setiap seorang.
hadiah lain MUNGKIN bakal menyusul. 



Okay, My entry;


Blogger yang telah mencetuskan inspirasi saya untuk terus berblogging ialah rakan sekelas saya sendiri iaitu Wan Rasyiqah dan Nurhusna Syabani a.k.a Una. Mereka menjadi idola saya kerana mereka berdua begitu murah hati berkongsi pengetahuan. Selama ini Wan Rasyiqah lah insan yang sering mendorong saya untuk menjadikan blog saya kelihatan lebih kemas dan cantik, Kak Una pula menjadi rujukan untuk saya mngedit dan mengemaskan lagi blog saya ini. Matlamat saya dalam bidang ini ialah ingin berkongsi ilmu pengetahuan dan berkongsi info semasa dengan semua pembaca yang faham bahasa melayu and manglish saya. (hehe)
Saya juga berharap agar saya boleh menjadi seperti idola saya iaitu.Wan Rasyiqah dan Kak Una.




Nurhusna Syabani Hamzah

Wan Rasyiqah





Tag


p/s: maaf Kak Una andWan Rasyiqah  sebab guna gamba korang..


xxNana Ashaxx



Older Post | Newer Post